Firmaregistrering (tilmelding)

Registreringen er gratis. Når du har registreret dig, kan du få fuldt udbytte af alle TaxDome's værktøjer og funktioner, mens du bruger din konto.

Vores enkle registreringsproces tager kun et par minutter.

1. Klik på knappen Start gratis prøveperiode på hovedsiden.

2. Indtast din e-mailadresse, klik på Fortsæt, og indtast den bekræftelseskode, der er sendt til din e-mail.

opmærksomhed

Pas på: Hvis du indtaster den forkerte verifikationskode mere end 10 gange i træk, vil du ikke kunne få adgang til registreringssiden i 24 timer.

3. Indtast dit for- og efternavn, telefonnummer, dit firmas navn og størrelse, og vælg derefter dit land. Hvis du bor i USA, skal du angive staten.

opmærksomhed

Vær opmærksom: Når du har valgt land og klikket på Næstekan du ikke ændre det.

4. Angiv, hvordan du hørte om TaxDome, de tjenester, dit firma tilbyder, og din rolle i firmaet. 

5. Tilføj dit firmas TaxDome URL i feltet Ønsket firma -URL. Det er den webadresse, du gerne vil have, at dine kunder ser, når de besøger dig på TaxDome.

Hvis du f.eks. indtaster "taxesbest", vil du og dine kunder se taxesbest.taxdome.com i adresselinjen (du kan ændre URL'en til et brugerdefineret domæne senere, hvis du foretrækker det). Dit firmas URL kan være dit firmanavn eller et hvilket som helst andet navn, men vi anbefaler, at du holder dig til dit firmanavn - på den måde er det let genkendeligt for dine klienter.

6. Tjek standardvalutaen, og skift den om nødvendigt. Bemærk: Alle fakturaer vil være i den valgte valuta, og du vil ikke kunne ændre standardvalutaen igen.

7. Vælg standardsproget for din portal. Hvis det er nødvendigt, kan du altid ændre det igen i dine firmaindstillinger.

8. Hvis du har valgt en virksomhedsstørrelse på 2+, vil du blive bedt om at sende invitationer til dine teammedlemmer. Du kan springe dette trin over ved at klikke på Skip for now - teammedlemmer kan tilføjes på et senere tidspunkt fra portalen.

9. Opret en adgangskode til din konto. Det skal bestå af mindst 8 tegn, et bogstav og et tal. Indtast adgangskoden en gang til for at bekræfte den.

10. Hvis du har 2+ brugerlicenser/forsøg, kan du planlægge en implementeringssession med vores team. Vælg dit sprog og din tidszone. Vælg derefter den ønskede dato og det ønskede tidspunkt, og klik på Bekræft

Hvis du ønsker at springe dette trin over, kan du gøre det ved at vælge Skip booking for now i nederste venstre hjørne. Du kan også ombooke din session på et senere tidspunkt fra portalen.

Og nu er du registreret!

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os