Dokumenter (grundlæggende): Udskriv, gem, send dokumenter fra et skatteprogram til TaxDome

Vi tilbyder masser af måder at få et dokument fra dit skatteprogram til TaxDome. Du kan gemme dine filer direkte i klientens mappe via TaxDome Drive, udskrive til TaxDome app, sende til TaxDome med højreklik eller træk-og-slip-funktion.

Dækket her:

For at kunne gemme dine dokumenter på TaxDome uden at bruge din browser, skal du installere vores desktop-applikation. Du kan downloade den fra fanen Min konto på siden Indstillinger.

Når det er installeret, skal du tilslutte TaxDome -drevet, når du bliver bedt om det.

Gemmer dine dokumenter direkte i klientmappen

Du kan finde flere nyttige vejledningsvideoer ved at besøge TaxDome Academy, vores gratis online knudepunkt for
Se og lær alt hvad du behøver at vide om TaxDome.

Den første og enkleste måde at få et dokument fra dit skatteprogram (såsom ProSeries eller Drake) eller fra din scanningssoftware til TaxDome er at gemme det direkte i klientmappen på TaxDome Drive

Det er et drev, ligesom enhver anden disk på din computer, bortset fra at det er tilsluttet direkte til TaxDome (og ikke optager plads på din pc). Hver klient har sin egen mappe på drevet, og du kan placere filer der ligesom i enhver anden mappe på din computer.

Udskrivning til TaxDome

Du kan finde flere nyttige vejledningsvideoer ved at besøge TaxDome Academy, vores gratis online knudepunkt for
Se og lær alt hvad du behøver at vide om TaxDome.

Når desktop-applikationen er installeret, har du en TaxDome printerdriver. Så du kan udskrive til TaxDome fra ethvert Windows-program ved at bruge funktionen Udskriv til PDF. Vælg File, gå til Print i det program, du ønsker, vælg TaxDome som printer, og klik derefter på Print. Programmet TaxDome startes, og dokumentet tilføjes.

Send en klargjort formular direkte til TaxDome fra skattesoftware 

Hvis du vil sende en forberedt formular til TaxDome fra ProSeries, Lacerte, Drake, Prosystems FX, Proconnect osv., skal du først konfigurere TaxDome som destinationsprinter.

Med Proseries:

1. Gå til menuen Filer , og vælg Udskrivningsindstillinger.
2. I vinduet Print Center skal du vælge Printer, PDF og DMS Setup i afsnittet Global Print Options, klikke på Change og derefter vælge printeren TaxDome .
3. Klik på OK.

Nu kan du udskrive dine forberedte dokumenter til TaxDome.

1. Åbn det dokument, du har forberedt til kunden, gå til menuen Filer , og vælg derefter Udskriv.
2. I afsnittet Print This Client skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet Printer er valgt.
3. Klik på knappen Udskriv nederst.

Afsendelse af filer til TaxDome

Du kan sende filer ved at højreklikke på en fil eller flere filer på din computer eller ved at trække og slippe dem.

Højreklik for at sende til programmet TaxDome

Hvis du vil sende dokumenter til TaxDome fra File Explorer eller en anden filhåndtering, skal du højreklikke på filen og vælge Send to TaxDome.

Det vil åbne den samme dialogboks, hvor du angiver, hvilken klient det er til, og vælger ekstra valgfrie parametre. Klik på knappen UPLOAD FILES for at sende dine valgte filer til TaxDome.

Træk og slip af dokumenter/mapper fra Windows Stifinder

Hvis du har brug for at uploade flere dokumenter til programmet TaxDome , er det også en mulighed at trække og slippe filer eller hele mapper fra File Explorer eller en anden filhåndtering. Følg uploadproceduren beskrevet i Upload af dokumenter ovenfor.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os