CRM (Avanceret): Tilpas, brug og fjern tilmeldingslinket til kundeportalen

Afhængigt af dine behov kan du invitere dine kunder til at bruge deres kundeportal eller lade dem registrere sig selv. Her viser vi dig alt, hvad du har brug for at vide om portalens tilmeldingslink.

Hvordan ved jeg, at en kunde har tilmeldt sig?

Som standard vises Sign Up-linkene på dit firmas login-side. Ved at klikke på et af linkene skal klienten gennemgå en enkel registreringsproces i tre trin, som omfatter indtastning af e-mail, for- og efternavn, telefonnummer, bekræftelseskode sendt til e-mailen og oprettelse af en adgangskode til deres konto. Læs mere om klientens selvregistreringsproces i vores artikel om klienthjælp.

Når klienten har gennemført registreringen, modtager alle teammedlemmer med standardkontoadgang en meddelelse i deres Inbox+ og e-mail.

Sådan slår du tilmeldingslinket til portalen fra

Hvis du ikke er klar til, at kunderne selv kan registrere sig, kan du skjule Sign Up-linket. Det kan gøres af en virksomhedsejer eller administrator

Naviger til Indstillinger > Klienttilmelding fra venstre menulinje, og slå derefter knappen Tillad klienter at tilmelde sig selvbetjening fra.

Nu vises tilmeldingslinkene ikke på login-siden.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os