Windows-app: Start og log ind

Når du har installeret Windows-programmet, er du klar til at starte det. Gå til Start-menuen, vælg Start-ikonet , og skriv derefter "TaxDome."

Logger ind

For at arbejde i TaxDome Windows-applikationen skal du først logge ind på din TaxDome -konto.

1. Indtast dit firmas TaxDome URL, som du valgte under registreringen (f.eks. taxesbest.taxdome.com), e-mailadresse og TaxDome password. Hvis du bruger et brugerdefineret domæne, skal du ikke indtaste det her.

tip

Bemærk: Du kan ikke bruge TaxDome Windows-applikationen, før du er registreret på TaxDome. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du gå her for at afslutte processen.

2. Bestem, hvor længe du vil være logget ind. Standardindstillingen er otte timer, men du kan ændre varigheden.

3. Klik på knappen LOGIN , eller tryk på Enter på tastaturet.

4. Hvis du har aktiveret to-faktor-godkendelse for at få adgang til din konto, skal du bekræfte din identitet ved at indtaste en godkendelseskode. Åbn Google Authenticator eller det bekræftelsesprogram, du bruger, indtast den kode, du har modtaget på din smartphone, og klik derefter på VERIFY.

tip

Bemærk: Koden i Google Authenticator ændres hvert 30. sekund, så hvis TaxDome afviser den, skal du indtaste den nye.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge Google Authenticator eller en lignende applikation, skal du klikke på linket Ingen adgang til applikation for at kontakte vores supportteam. Hvis du vil vide mere om dine muligheder, kan du gå her.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os