QuickBooks-integration (grundlæggende): Forbind, synkroniser, afbryd

Hvis du er vant til at bruge QuickBooks Online, skal du linke TaxDome til dine QuickBooks Online -konti. Når de er forbundet, vil du se alle betalinger og detaljer, der er foretaget via TaxDome på din QuickBooks-konto. QuickBooks-kontoen kan kun linkes af en virksomhedsejer.

Tilmeld dig en gratis prøveperiode på TaxDome .

Dækket her:

Hvilke data bliver overført?

Når en QuickBooks-forbindelse er oprettet, vil følgende oplysninger fra TaxDome være tilgængelige på din QuickBooks-konto:

  • Betalingsoplysninger, såsom transaktionsdato, beløb, kilde og betaling ID (her er mere om synkronisering af betalinger).

  • Detaljer om den faktura, der er omfattet af betalingen, såsom beløb, ID, varelinjebeskrivelse, klasse og sted. Fakturaer, der betales fra en brugers kredit, markeres også som betalt i QuickBooks. Tilbagevendende fakturaer vil blive synkroniseret inden for en dag efter udstedelsen.

  • Detaljer om tjenester tilføjet til fakturaen (mere nedenfor).

  • Detaljer om kreditkorttransaktionsgebyret (hvis det findes).

  • Detaljer om den kunde, der har foretaget betalingen.

  • Momsbeløb. Dette er i øjeblikket for amerikanske firmaer, der har slået Automated Sales Tax til på deres QuickBooks-konto; her er mere om at sende skattebeløb til QuickBooks.

  • Hvis du indstiller klasse- og lokationssporing i QuickBooks, vil det være tilgængeligt i TaxDome , når du opretter en faktura eller en fakturaskabelon. Fra det øjeblik vil både lokationer og klasser på de fakturaer, du opretter i TaxDome , automatisk blive sendt til QuickBooks.

Dette er de tilsvarende termer mellem TaxDome og QuickBooks:

TaxDome QuickBooks
Konto Vis navn
Klasse Klasse
Faktura Faktura
Placering Placering
Betaling (kontant, kreditkort) Betaling (oprettet på kontoen for ikke-deponerede midler )
Betaling (salgsfremmende kredit) Kreditnota
Gebyr for behandling af betalinger Udgift (oprettet på den konto, der er valgt i firmaindstillingerne)
Tilbagebetaling Kvittering for tilbagebetaling
Service Produkt / Serviceindkomstkonto
Servicepris Salgspris / sats
Servicepris Type SKU
tip

Bemærk!

  • Et kontonavn på TaxDome skal være det samme som QuickBooks' visningsnavn for at blive matchet automatisk. Du kan få dem til at matche manuelt ved at gå til fanen Info i kontoens profil og redigere navnet.
  • TaxDome og QuickBooks fakturabeløb er de samme. Tjenester, der er inkluderet i en faktura, specificeres på samme måde i QuickBooks.
  • A TaxDome og QuickBooks-betalingsbeløbene er de samme, ekskl. Stripe/CPA-gebyret.
  • Når en ny konto synkroniseres med QuickBooks, bruges der som standard en individuel kundetype. Men hvis denne kundetype ikke er konfigureret i dine QuickBooks-indstillinger, efterlades feltet tomt.
  • Gebyret for betalingsbehandling beregnes, når en kunde foretager en betaling.

Tilslutning til QuickBooks Online

En virksomhedsejer kan synkronisere TaxDome og QuickBooks i fire trin:

1. Gå til Indstillinger > Integrationer i venstre menulinje, vælg fanen QuickBooks, , og klik derefter på Opret forbindelse til Quickbooks.

2. Vælg hvilke konti, der skal synkroniseres, og synkroniseringsdatoen, og klik derefter på Fortsæt. For detaljer om hver indstilling, se det første trin i afsnittet nedenfor.

3. Indtast dine QuickBooks-legitimationsoplysninger, og klik derefter på Log ind.

4. Klik på Connect for at give TaxDome adgang til dine QuickBooks Online -data.

Når forbindelsen er etableret, bliver du omdirigeret til TaxDome.

5. Nu kan du vælge, om du vil synkronisere dine planlagte fakturaer eller ej. Klik på Gem.

Hvilke kundekonti synkroniseres og på hvilken dato?

Når en QuickBooks-forbindelse er oprettet, kan du vælge de klientkonti, der skal synkroniseres, og startdatoen for synkroniseringen.

1. Gå til Indstillinger > Integrationer fra venstre menulinje, og vælg fanen QuickBooks. Der finder du tre muligheder:

  • Synkroniser kun konti med fakturaer eller betalinger (standardindstilling). Kun konti, der har fakturaer eller betalinger, vil blive synkroniseret. Når du opretter en faktura eller betaling for en konto, bliver den også synkroniseret.
  • Synkroniser alle konti. Alle konti, også dem, der ikke har fakturaer eller betalinger, vil blive synkroniseret.
  • Dato for synkronisering. Konti, fakturaer og betalinger synkroniseres på eller efter denne dato. Fakturaer og betalinger udstedt før denne dato bliver ikke synkroniseret.

2. Klik på Gem. Kontiene på TaxDome bliver synkroniseret med QuickBooks. 

Hvis du får en fejl, kan du gennemgå og rette den.

tip

Tip! Du kan også synkronisere fakturaer manuelt og synkronisere eller afsynkronisere konti individuelt.

TaxDome transaktioner og din QuickBooks-bankkonto

Alle transaktioner, der håndteres via TaxDome , vises i QuickBooks fra det øjeblik, du tænder for forbindelsen. Den QuickBooks-konto, hvor du finder dine betalinger, afhænger af den særlige tjeneste, som den blev oprettet til. Den kan defineres på følgende måde:

  • Hvis du har oprettet en tjeneste i TaxDome , efter at du har integreret TaxDome med QuickBooks, vil en faktura for denne tjeneste blive vist på den QuickBooks-konto, du har angivet som standard i afsnittet Tjenesteindtægtskonto (her er mere om synkronisering af tjenester til QuickBooks).
  • Hvis du har kopieret en service fra QuickBooks, vises en faktura for denne service på den QuickBooks-konto, der er oprettet til den i QuickBooks(Produkt og services > Servicenavn > Rediger > Indkomstkonto).
  • Hvis du oprettede en service i TaxDome , før du integrerede TaxDome med QuickBooks, vil denne service blive synkroniseret, når du opretter forbindelsen til QuickBooks. En faktura for denne service vises på den QuickBooks-konto, du har angivet som standard i afsnittet Serviceindtægtskonto.

For detaljer om servicesynkronisering statuskan du gå her

tip

Bemærk! Hvis betalingen flyttes til bankkontoen i QuickBooks, vil den senere blive refunderet via TaxDome, og refusionen vil gå til den samme bankkonto.

Navigering til QuickBooks-betalinger fra TaxDome

Når dine TaxDome - og QuickBooks-konti er synkroniseret, overføres data for betalinger og fakturaer automatisk til QuickBooks. Du kan vælge ikke at synkronisere nogle eller alle betalinger - her er mere om synkronisering af betalinger.

For at få oplysninger om en transaktion, der er sendt til QuickBooks, skal du navigere til Fakturaer fra venstre menulinje, finde den faktura eller betaling, du vil se, og derefter klikke på linket Synkroniseret status linket i kolonnen QuickBooks . Faktura- eller betalingssiden i QuickBooks åbnes.

For mere info om QuickBooks-statusser, se artiklerne om fakturastatusser og betalingsstatusser.

Afbrydelse af forbindelsen til QuickBooks

Hvis du helt vil deaktivere synkronisering med QuickBooks, skal du gå til Indstillinger > Integrationer fra venstre menulinje, vælge fanen QuickBooks og derefter klikke på Afbryd forbindelsen.

Genoprette forbindelse til en anden konto

Når du har afbrudt forbindelsen til din oprindelige QuickBooks Online -konto, kan du oprette forbindelse til præcis den samme konto igen.

Genoprettelse af forbindelse til en anden konto kan give problemer. 

opmærksomhed

Vær opmærksom på! Tilslutning til en anden konto kan ikke annulleres. Alle kunder, fakturaer og betalinger vil blive synkroniseret med den nye konto. Hvis du beslutter dig for at tilslutte din oprindelige QuickBooks-konto igen, efter at du har tilsluttet en anden konto, vil du sandsynligvis have duplikerede enheder for klienter, fakturaer og betalinger.

Mens du opretter forbindelse til den nye konto, vil du se en pop op-meddelelse. Hvis du er sikker på, at du vil fortsætte, skal du skrive AGREE i tekstfeltet og klikke på Connect new account.

Hvordan inkluderer jeg Stripe gebyrer i QuickBooks for at holde saldoen korrekt?

Dette afsnit blev flyttet. Se her.

Ændring af din standardvaluta i QuickBooks

Dette afsnit blev flyttet. Se her.

Manuel håndtering af QuickBooks-synkroniseringsproblemer

Dette afsnit blev flyttet. Se her.

Sådan synkroniseres/afsynkroniseres konti til QuickBooks

Dette afsnit blev flyttet. Se her.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os