QuickBooks-integration (avanceret): Send skattebeløb til QuickBooks

I øjeblikket viser QuickBooks moms for TaxDome fakturaer separat ved hjælp af en AST-motor (Automated Sales Tax), men kun for amerikanske firmaer. Vi planlægger at udrulle dette til virksomheder globalt senere. 

  • Hvis du har et amerikansk firma, der bruger QuickBooks' AST til at håndtere momsberegninger, vises momsbeløbet separat i QuickBooks. Hvis du f.eks. har en faktura på 100 USD, vises momsbeløbet på 8,875 USD alene.
  • I alle andre tilfælde (f.eks. hvis du ikke har konfigureret dine skatter i QuickBooks, eller hvis du ikke er et amerikansk firma), er momsen inkluderet i fakturabeløbet i QuickBooks. Hvis du f.eks. har en faktura på 100 USD, vises et betalingsbeløb på 108,875 USD inklusive moms.

Sådan matcher du QuickBooks AST med omsætningsafgiften på TaxDome

Med QuickBooks' AST-funktion beregnes momsen automatisk på salgstransaktionen baseret på leveringsadressen og virksomhedens beliggenhed, i stedet for at du skal beregne momsen manuelt. Sørg for, at AST-beløbet i QuickBooks stemmer overens med den moms, der er angivet på dine fakturaer på TaxDome :

1. Tjek AST-beløbet i QuickBooks ved at klikke på linket Se matematikken i fakturadetaljerne.

2. Angiv dette beløb som din standardskattesats i TaxDome ved at gå til Indstillinger > Faktura fra venstre menulinje. Dette kan kun gøres af en virksomhedsejer eller administrator.

Du har mulighed for at indstille skatteprocenten manuelt for hver faktura, du opretter på TaxDome. Hvis den angivne momssats ikke stemmer overens med AST-beløbet i QuickBooks, vil den blive beregnet i henhold til de data, der er indtastet på TaxDome. For eksempel, selv hvis dit AST-beløb i QuickBooks er 8,875 USD, men du har en faktura på 100 USD med en moms på 3 USD på TaxDome, vil fakturaen på 100 USD have et momsbeløb på 3 USD i QuickBooks.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os