CRM (Grundlæggende): Link kontakter til konti

Hver klientkonto, du har i systemet, skal have mindst én kontakt tilknyttet. Desuden skal en kontakt med en e-mailadresse være knyttet til en klientkonto, for at klienten kan få adgang til portalen. 

Dækket her:

Sådan linker du kontakter, når du opretter nye konti

Når du opretter en ny konto manuelt, bliver du altid bedt om enten at linke en eksisterende kontakt til den eller tilføje en ny kontakt.  

Hvis du vil linke en eksisterende kontakt, skal du klikke på det relevante link og derefter begynde at skrive navnet på kontakten. Tilføj så mange kontakter som nødvendigt, og klik derefter på Tilføj

tip

Tip! Alle konti med delte kontakter er opført i afsnittet"Relaterede konti" på kontoens Info-side. (Mere om relaterede konti).

Sådan linker du kontakter fra en kundekontoprofil

Link en kontakt til en konto, enten mens du opretter en ny konto, eller når som helst bagefter.

  1. Gå til fanen Info i klientprofilen.
  2. Klik på + Tilføj kontakter i øverste højre hjørne af sektionen Kontakter , og begynd derefter at skrive navnet på kontakten. Tilføj så mange kontakter, som du har brug for.
  3. Klik på linket. Alle kontakter og deres e-mails vil nu blive vist i afsnittet Kontakter på kontoens profil. Når du har linket en konto til en kontakt, kan du invitere kunden til at bruge deres TaxDome portal ved at slå LOGIN til til højre for deres e-mailadresse.

For at se, hvilke konti der er knyttet til en bestemt kontakt, skal du åbne kontaktens infoside.

Hvis du vil fjerne en kontakt fra en konto, skal du klikke på x-ikonet til højre for kontaktens navn og vælgeFjern link.

tip

Bemærk! Når en kontakt (hvis e-mailadresse havde login-knappen aktiveret) ikke længere er linket, kan personen ikke logge ind på kontoen.

Sådan linker du flere kontakter under import

Link kontakter til konti under importerer for at spare tid.
Navne i regnearkskolonnen, der er knyttet til egenskaben Egenskaben Kontonavn skal være identisk med navnene på tidligere oprettede konti. Når de er de samme, vil alle nye kontakter blive knyttet til eksisterende konti, og der vil ikke blive oprettet dubletter.

Sådan linker du konti til kontakter

Link konti til kontakter, enten mens du opretter en ny kontakt via +NEW-knappen eller når som helst bagefter.

Når du opretter en kontakt eller ser på en eksisterende, skal du klikke på Link Accounts nederst på siden og derefter vælge en eller flere eksisterende konti. Kontiene bliver derefter linket til kontakten.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os