Dokumenter (grundlæggende): Søg efter filer og mapper

Der er flere måder at søge efter et dokument eller en mappe på: fra siden Dokumenter , sidemenuen eller en klientkonto. 

Dækket her:

Søg i alle dokumenter 

Du kan foretage en global søgning i alle dokumenter ved at gå til Dokumenter > Klientdokumenter i menulinjen til venstre eller ved at bruge søgeknappen øverst til venstre på skærmen. 

På siden Klientdokumenter skal du tjekke fanen Seneste med dokumenter, der har gennemgået en handling inden for de sidste 30 dage.

For at søge i fanen Seneste skal du begynde at skrive navnet på dokumentet i feltet Søg øverst til højre, og du vil se de foreslåede dokumenter med de kontonavne, som de er knyttet til. 

Klik på et foreslået dokument for at åbne det. For at se alle de fundne dokumenter skal du enten trykke på Enter på dit tastatur, på knappen 🔍︎ eller på knappen Vis alle.

For at søge efter dokumenter og mapper efter klientkonto: 

  1. Åbn fanen Dokumenter på siden Klientdokumenter.
  2. Skriv navnet på klienten i søgefeltet øverst til venstre, og tryk på Enter på tastaturet eller på knappen 🔍︎. Eller du kan vælge en kunde fra listen.
  3. Skriv dokument- eller mappenavnet i søgefeltet øverst til højre, og tryk på Enter på tastaturet eller på 🔍︎ ︎︎-knappen.
  4. Hvis du nu vælger en anden kunde, vil du også se søgeresultaterne for dem med det samme.

Klik på x' et i søgefeltet for at slette det.

For at foretage en global søgning skal du klikke på det grønne søgeikon øverst til venstre, derefter skrive dokumentnavnet og trykke på Enter på dit tastatur eller på knappen 🔍︎. Gå til fanen Dokumenter for at gennemgå alle filer. 

Søg fra en klientkonto

For at søge fra en kontos Dokumenter-fane skal du begynde at skrive navnet på dokumentet i søgefeltet øverst til højre, og du vil se de foreslåede dokumenter med det klientnavn, som de er knyttet til.

Klik på et foreslået dokument for at åbne det. For at se alle de dokumenter, der er fundet ved denne søgning, skal du enten trykke på Enter på dit tastatur, på knappen 🔍︎ eller på knappen Vis alle .

Klik på x' et i feltet Search for at slette det. 

Søg efter mapper 

Du kan søge efter en hvilken som helst mappe/undermappe i klientkontoen:

  1. Fra fanen Dokumenter skriver du mappenavnet i søgefeltet øverst til højre og trykker på Enter på dit tastatur eller på 🔍︎ ︎︎-knappen.
  2. De mapper, der matcher din anmodning, er markeret.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os