Fakturaer (grundlæggende): Del betalingslink og betalt faktura

Man behøver ikke at have adgang til kundeportalen for at se og betale en faktura. Du kan dele linket til fakturaen med en tredjepart, når du vil. Lad os sige, at du er ved at forberede en selvangivelse og skal sende fakturaen til bestyrelsen eller en anden ansvarlig i virksomheden. Det kan du enten gøre ved at kopiere linket til fakturaen eller sende det via e-mail direkte fra din portal. 

Dækket her:

tip

Bemærk! Valgmulighederne Send faktura via e-mail, Betal faktura og Kopier betalingslink er kun tilgængelige for planlagte fakturaer, når fakturaerne er udstedt.

Få et betalingslink til en ubetalt faktura

Hver faktura, der udstedes på TaxDome , har sit eget unikke link, som kan deles med alle, du ønsker. For at få linket skal du enten gå til dit firmas Fakturaer eller til Fakturaer i klientens profil, klikke på ikonet med de tre prikker ved siden af fakturaen og derefter vælge Kopier betalingslink.

Du kan så sende linket til modtageren på en hvilken som helst bekvem måde. Når linket er åbnet, skal modtageren udfylde sine oplysninger og betale.

Deling af ubetalte fakturaer via e-mail

Du kan dele en ubetalt faktura med en tredjepart eller dine kunder ved at sende den via e-mail direkte fra TaxDome. Sådan gør du:

1. Marker enten afkrydsningsfelterne ud for fakturaerne på klientkontoen, og klik derefter på Send e-mail med valgte fakturaer, eller klik på de tre prikker yderst til højre for fakturaen, og klik derefter på Send faktura via e-mail.


2. Tjek fakturaens/fakturaernes oplysninger, og skriv derefter en besked til modtageren (valgfrit).

3. Som standard sendes fakturaer til alle e-mails, der er knyttet til en konto. Klik på Tilføj en anden e-mailadresse for at tilføje en eller flere tredjeparts e-mailadresse(r).

4. Klik på Send for at sende fakturaen. 

Modtageren får en e-mail med fakturaerne listet én for én og kan betale uden at skulle logge ind på kundeportalen.

Deling af betalte fakturaer via e-mail

Du kan dele en betalt faktura med en tredjepart eller med dine kunder ved at sende den via e-mail direkte fra TaxDome. Sådan gør du:

1. Find den faktura, du gerne vil dele, på listen over fakturaer eller i kontoens kundeprofil, klik derefter på de tre prikker yderst til højre for fakturaen, og vælg Vis faktura.

2. Klik på de tre prikker yderst til højre for fakturanummeret, og vælg derefter Send Invoice by Email i rullemenuen.

3. Skriv en brugerdefineret besked til modtageren (valgfrit).

4. Klik på Tilføj en anden e-mailadresse, og skriv derefter de ønskede e-mailadresser.

5. Klik på Send for at sende fakturaen.

Modtageren får en e-mail med en vedhæftet PDF-version, der viser, at fakturaen er blevet betalt.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for feedbacken Der var et problem med at indsende din feedback. Prøv venligst igen senere.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os